هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

واکنش پاپ فرانسیس به هتک حرمت قرآن در سوئد

واکنش پاپ فرانسیس به هتک حرمت قرآن در سوئد رهبر کاتولیک‌های جهان در واکنش به هتک حرمت علیه قرآن کریم ضمن اعلام انزجار از این اقدام، تاکید کرد، دادن اجازه این کار مردود و محکوم است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان به هتک حرمت قرآن کریم در سوئد واکنش نشان داد.

 

عصر روز چهارشنبه (۲۸ ژوئن)، یک سوئدی عراقی‌الاصل به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم، در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. این اقدام واکنش شدید کشورهای اسلامی به‌ویژه ایران را به دنبال داشت.

 

طبق مصاحبه‌ای که روزنامه «الاتحاد»، امروز (دوشنبه)، آن را منتشر کرده، رهبر کاتولیک‌های جهان در این باره گفت: «از این کارها احساس خشم و انزجار می‌کنم.»

 

پاپ فرانسیس اضافه کرد: «هر کتابی که اتباعش آن را مقدس می‌دانند باید با احترام به مؤمنان آن کتاب مورد احترام قرار گیرد. هرگز نباید از آزادی بیان به عنوان بهانه‌ای برای تحقیر دیگران استفاده کرد و دادن اجازه به این کار، مردود و محکوم است.»

 

هتک حرمت قرآن کریم پس از صدور اجازه انجام این کار از طرف پلیس سوئد انجام شد. این اقدام با محکومیت شدید کشورهای عربی و اسلامی همراه شد و همگی خواستار جلوگیری از مظاهر اسلام‌هراسی شدند.

 

هزاران نفر از مردم کشورهای اسلامی در واکنش به هتک حرمت قرآن کریم تجمع اعتراضی و تظاهرات گسترده برپا کردند. صدها نفر از مردم ایران با تجمع مقابل سفارت سوئد، اهانت به کتاب مسلمانان را محکوم کردند.

 

سازمان همکاری اسلامی نیز روز گذشته در نشستی فوق‌العاده ضمن محکومیت این اقدام،‌ خواستار اتخاذ تدابیر جمعی برای جلوگیری از هتک حرمت قرآن کریم و اهانت به پیامر عظیم‌الشأن اسلام شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار