ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

واکنش پاپ فرانسیس به هتک حرمت قرآن در سوئد

رهبر کاتولیک‌های جهان در واکنش به هتک حرمت علیه قرآن کریم ضمن اعلام انزجار از این اقدام، تاکید کرد، دادن اجازه این کار مردود و محکوم است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان به هتک حرمت قرآن کریم در سوئد واکنش نشان داد.

 

عصر روز چهارشنبه (۲۸ ژوئن)، یک سوئدی عراقی‌الاصل به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم، در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. این اقدام واکنش شدید کشورهای اسلامی به‌ویژه ایران را به دنبال داشت.

 

طبق مصاحبه‌ای که روزنامه «الاتحاد»، امروز (دوشنبه)، آن را منتشر کرده، رهبر کاتولیک‌های جهان در این باره گفت: «از این کارها احساس خشم و انزجار می‌کنم.»

 

پاپ فرانسیس اضافه کرد: «هر کتابی که اتباعش آن را مقدس می‌دانند باید با احترام به مؤمنان آن کتاب مورد احترام قرار گیرد. هرگز نباید از آزادی بیان به عنوان بهانه‌ای برای تحقیر دیگران استفاده کرد و دادن اجازه به این کار، مردود و محکوم است.»

 

هتک حرمت قرآن کریم پس از صدور اجازه انجام این کار از طرف پلیس سوئد انجام شد. این اقدام با محکومیت شدید کشورهای عربی و اسلامی همراه شد و همگی خواستار جلوگیری از مظاهر اسلام‌هراسی شدند.

 

هزاران نفر از مردم کشورهای اسلامی در واکنش به هتک حرمت قرآن کریم تجمع اعتراضی و تظاهرات گسترده برپا کردند. صدها نفر از مردم ایران با تجمع مقابل سفارت سوئد، اهانت به کتاب مسلمانان را محکوم کردند.

 

سازمان همکاری اسلامی نیز روز گذشته در نشستی فوق‌العاده ضمن محکومیت این اقدام،‌ خواستار اتخاذ تدابیر جمعی برای جلوگیری از هتک حرمت قرآن کریم و اهانت به پیامر عظیم‌الشأن اسلام شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار